Westvliet Kinderopvang

Over ons

Over ons

Wij zijn gevestigd in een multifunctionele accommodatie aan de Westvlietweg 55. In dit pand bevinden zich een sportschool, tenniscentrum, restaurant, opvang voor kinderen (kortdurende opvang voor ouders die komen sporten)en wij als kinderdagverblijf van Westvliet kinderopvang.
Bij binnenkomst in het pand zie je aan de rechterkant onze groep. Van buiten af zijn we te herkennen aan het speelgoed en spelende kinderen en de buitenspeelruimte die voor het pand ligt.

Westvliet kinderopvang is een kleinschalig kinderdagverblijf die bestaat uit één verticale groep Er is een ruimte waar de baby’s een rustiger onderkomen hebben en een ruimte waar de oudere kinderen meer speelmogelijkheden hebben. Kleinschaligheid heeft als voordeel dat elke pedagogisch medewerkers alle kinderen en ouders kennen, dit maakt de communicatie prettig. Specifiek aan deze vestiging is dat wij gebruik kunnen maken van de peutergym , peuterjudo en andere activiteiten die binnen Westvliet worden gegeven.

De stamgroep bestaat uit maximaal 16 kinderen en twee of drie pedagogisch medewerkers. De dagopvang zit in een ruimte van totaal 88 m2.
Aan de voorkant hebben we ons buitenterrein. Er is ook een extra buitenterrein naast het pand gelegen.

Wilt u uw kind aanmelden bij Westvliet kinderopvang?